Kayıtlar

Ekim, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Tesettürlü Bayanlara Makyaj Önerileri

Resim
Tesettür Makyaj   Makyaj dan vazgeçemeyen  tesettürlü  kadınlar için bazı makyaj önerileri verebilirim. Yapılan makyajın kıyafetinizin yanında seçeceğiniz başörtüsüne de uyumlu olmasına dikkat edin.  Renkli başörtüsüne aynı tonlarda uygulanan makyaj boğuk ve basit bir görünüm oluşmasına neden olacaktır. Belki aynı rengin açık tonlarında hafif bir far gözlerinize uygulayabilirsiniz Ancak bence türbanlı kadınlarda en hoş duran makyaj gözlerin ortaya çıkartılıp dudaklara hafif doğal bir pembelik kazandırmak ve mümkünse allık kullanmamak.Şal kullanıyorsanız eyelineri gözlerinizin dışına doğru biraz uzatmanız gözlerinizi daha fazla ortaya çıkartacaktır. En şık ve doğal makyajlardan biri. Tesettürlü olduğumuz için abartı yaptığımızda çok dikkat çekebiliyoruz. Bu hoş olmadığı için sade ve doğal duran makyajlar bizim kurtarıcımız oluyor.

Yüzünüzü Tanıyın, Mükemmel Eşarp Ve Şal Bağlama Modelini Yakala

Resim
Yuvarlak Yüz Şekli Köşesiz ve eni ve boyu eşit olan yuvarlak yüz şekli dolgun bir yüze sahiptir. Bu yüz şeklinde eşarp ve şal bağlarken amacımız hep yüzü daha uzun göstererek ince görünmesini sağlamak olacak. Bunun için yapmanız gerekenler: 1. Bonenizi alnınızın en üst kısmından bağlamayı tercih edin. 2. Eşarbınızı oval bir biçimde bağlayarak yüzünüzü daha uzun gösterebilirsiniz. 3. Eşarp ya da şalınızı çok geriden bağlamayı asla denemeyin, bu yüzünüzün çok tombul görünmesine enden olacaktır. Oval Yüz Şekli Simetrik ve dengeli olması nedeniyle en ideal yüz şekli olarak kabul edilen oval yüz şekli hemen hemen her şal ve eşarp bağlama modelini rahatlıkla taşır. Ama amacınız en iyisini bulmak ise yapmanız gerekenler: 1. Yüzünüzün dengesini bozacak karmaşık modellerden uzak durun. 2. Boyundan bağladığınız kısmı sımsıkı sarmayın. 3. Eşarpbınızın yan kısımlarını içe kıvırarak bağlayabilirsiniz. Dikdörtgen-Kare Yüz Şekli Dikdörtgen ya da kare şeklinde bir yü

Tesettür modasında takım şıklığı

Resim
Tesettür giyimde son zamanlarda trend olan takım modelleri renk uyumları ile de dikkat çekmekte. İkili takım tunikler de beyaz ile takım yapılan saks mavisi, kırmızı, pembe gibi renkler oldukça göz almakta. Pantolon ve tunikten oluşan takımda tuniğin üstündeki desenler tuniği daha şık ve canlı gösteriyor.